reserveer nu uw ballonvaart vlucht
Originele cadeaubon voor vlucht met luchtballon
Lees onze praktische tips voor de eerste ballonvaart vlucht
Flanders Ballooning
Burgemeester Ghekierestraat 6
8890 Moorslede
BTW BE 0886.131.523
machtiging luchtarbeid nr 733
0475/77 47 86
0476/58 78 47
Praktische info:
BALLONVAART

Hoe verloopt de ballonvaart?

Samen met U spreken we een datum af wanneer U kan meevliegen. Indien de weersomstandigheden een mooie en veilige ballonvaart toelaten wordt U tijdig plaats en tijdstip van afspraak doorgegeven. U kunt zelf de opstijglocatie bepalen indien U reserveert voor een volle mand (5 à 6 passagiers). Het opstijgterrein moet minimum 50m x 50m zijn ! Bij slechte weersomstandigheden wordt de vaart uitgesteld naar een nieuwe datum.

Op het opstijgterrein krijgt U eerst een briefing waarna de crew begint met het klaarmaken van de ballon. U kunt zelfs, indien U dit wenst, een handje toesteken. De luchtballon wordt gevuld met warme lucht, alle passagiers kunnen instappen en enkele ogenblikken later geniet u van een prachtig 360° zicht.

Het ganse avontuur duurt ongeveer 3 à 4 uur, de vaart zelf gemiddeld 1u à 1u30. De beslissing om de vaart te laten doorgaan wordt enkel door de piloot genomen, veiligheid voor alles ! Uw familie, kennissen, vrienden,... kunnen tijdens de vaart achter onze volgwagen rijden zodat iedereen bij de landingsplaats geraakt (er is steeds radiocontact tussen de ballon en de volgwagen). Ook voor hen is dit een fantastische ervaring.

De vlucht wordt afgesloten met een glaasje champagne voor de passagiers. Vrienden, familie,... krijgen ook een drankje en een hapje aangeboden.

Alle passagiers krijgen een vluchtcertificaat mee.

Champagne

We werken samen met een klein champagnehuis uit de streek Reims . Dit huis biedt ons een uitstekende champagne aan om U ook na de vlucht te verwennen !
   ONTMOET DE CREW VAN FLANDERS BALLOONING OP
EEN BALLONVAART AVONTUUR
Boek je vlucht!

Flanders Ballooning
Immo Danneels
Home | Ons aanbod | Praktisch | Fotogalerij | Nieuws | Contact
Copyright © 2018 Flanders Ballooning - Site by FutureProof